Show More

JONKINTERIM

Nico Jonk (1964) - directeur / eigenaar en contactpersoon

Nico Jonk is, na een opleiding als econoom en accountant, voor lange tijd werkzaam geweest bij KPMG Accountants te Amstelveen (1988-1998) en heeft daar veel ervaring opgedaan in accountancy werkzaamheden en advies en management van ondernemingen. Hij is manager geweest van vele projectteams en hij beheerde grote accounts van KPMG. Zijn ervaring strekt zich uit van MKB-organisaties tot multinationale ondernemingen, van bouwondernemingen tot Japanse handelshuizen, en van het opzetten en controleren van administraties tot het adviseren op het gebied van administratieve organisatie, managementinformatie en bedrijfsvoering.

Na zijn periode bij KPMG is Nico JonkInterim begonnen. JonkInterim richt zich op het bijeen brengen van de juiste vakmensen om uitdagingen bij organisaties projectmatig aan te gaan. Gedurende ruim vijftien jaar is dat de rode draad geweest in zijn werkzaamheden. Bij een groot aantal organisaties heeft hij alle projectdoelstellingen binnen de afgesproken tijd weten te realiseren. Dit was mogelijk omdat hij op unieke wijze het vakmanschap van accountants, administrateurs en IT’ers wist te koppelen aan het gestructureerd en projectmatig samenwerken in grote en kleine organisaties. Hierbij is de kern altijd een goede selectie van de betreffende interim-medewerker en het scherp realiseren en uitvoeren van projectdoelstellingen.

SPECIALIST IN FINANCIEEL ECONOMISCHE OPLOSSINGEN

Financieel economische problemen, advies, of ervaren specialisten nodig?

JonkInterim lost uw financieel economische problemen op. Dat doen wij al jaren bij toonaangevende organisaties in Nederland. Wij zorgen voor de juiste persoon op de juiste plaats. Door ons geselecteerde hoog opgeleide vakspecialisten, die gedreven door ambitie gericht zijn op resultaat en pas weg gaan als het probleem daadwerkelijk is opgelost.

Meer weten over JonkInterim? Lees meer over onze organisatie en de opdrachtgevers door één van de links in het menu te selecteren.